Toimitusehdot

Voimassa 1.8.2018 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria (y-tunnus 0212371-7) myy verkkokaupan tuotteita ja palveluita omille opiskelijoille ja omalle henkilöstölle.

Oikeus hintojen ja toimituskulujen muutoksiin pidätetään.

Maksaminen ja tilausvahvistus (maksuvahvistus)

Tuotteet maksetaan osoitteessa verkkokauppa.riveria.fi -ostoskorin kautta.

Kaikista maksuista toimitetaan sähköpostiin tilausvahvistus, jossa kerrotaan maksetut tuotteet, tilauksen hinta sekä mahdolliset toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää maksajan sähköpostiosoitteen ilmoittamista maksun yhteydessä.

Verkkokaupassa olevan käyttäjätilin kautta maksutapahtuman sisällön voi myös tarkastaa.

Asiakas sitoutuu jokaisen maksutapahtuman yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa (maksuissa) voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupassa tilaushetkellä.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on esitetty euroina (EUR).

Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Riverian verkkokauppa ei toimita tuotteita. Tuotteiden toimituksesta ja niihin mahdollisesti liittyvistä tilauksista vastaavat Riveriassa erikseen nimetyt henkilöt / koulutusalat.

Maksutavat

Tuotteet, palvelut ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa verkkopankin kautta. Kaikki tietoliikenne verkkokaupan ja maksupalveluntarjoajan välillä tapahtuu SSL-suojattuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2552865-3) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytraililla on maksulaitoksen toimilupa.

Tilaustiedot lähetetään maksuvälittäjälle aina suojattua internetyhteyttä käyttäen.

Palautukset

Verkkokauppatuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Palauttavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, niin asiakkaan tulee tehdä palautus em. määräajan puitteissa tuotteen luovuttaneelle henkilölle.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään maksukuitin reklamoidessaan tuotevirheestä.

Vapaamuotoinen reklamaatio tulee toimittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@riveria.fi otsikolla ”Reklamaatio”. Reklamaation saavuttua verkkokauppa ottaa asiakkaaseen yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse n. seitsemän (7) arkipäivän kuluessa.

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikoista johtuen. Mikäli Riverian tavarantoimittaja ei pysty ylivoimaisen esteen vuoksi lainkaan toimittamaan tilattua tuotetta, maksu palautetaan asiakkaalle.

Muuta

Oikeus toimitusehtojen muutoksiin pidätetään. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokaupan tietosuojaselosteessa kerrotaan asiakastietojen käsittelystä.

Yhteystiedot

Yritys:            Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Y-tunnus:       0212371-7

Katuosoite:    Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Postiosoite:    PL 70, 80101 Joensuu

Sähköposti:   verkkokauppa@riveria.fi

Puhelin:        013 244 200